Βραβείο καινοτομίας τεχνολογίας στον εξοπλισμό ασφάλειας

March 13, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βραβείο καινοτομίας τεχνολογίας στον εξοπλισμό ασφάλειας

Το «ετήσιο συνέδριο χημικής βιομηχανίας του 2020 εθνικό» που φιλοξενήθηκε από την ομοσπονδία της Κίνας των διοικητικών μεριμνών που αγοράζει, που συνδιοργανώθηκε από Sinopec τη Co. Chemical πωλήσεων, ΕΠΕ έγινε από τις 12 ως τις 13 Νοεμβρίου 2020. Μια μεγάλη τελετή μέσα οργανώθηκε στην πόλη Zhejiang Tongxiang από τον επικίνδυνο κλάδο διοικητικών μεριμνών χημικών ουσιών κάτω από την ομοσπονδία της Κίνας των διοικητικών μεριμνών και της αγοράς.

 

 

Στη τελετή βραβεύσεωης «χρυσών δεξαμενών», Huajing αναγνωρίστηκε ιδιαίτερα από τους λόρδους βιομηχανίας για τα ασφαλή και wear-resistant προϊόντα, τη συνεχή τεχνολογία καινοτομίας και την τέλεια υπηρεσία του. Η επιτροπή κρίσης «χρυσών βραβείων δεξαμενών» ειδική έχει τα υψηλά πρότυπα και την ακριβή διαδικασία επανεξέτασης για όλους τους ανταγωνιστές. Η επιχείρηση Huajing εξεχώρισε μεταξύ πολλών επιχειρήσεων και απονεμήθηκε τη χημική βιομηχανία «χρυσό βραβείο διοικητικών μεριμνών της Κίνας του 2020 δεξαμενών» - ένα βραβείο για την αναγνώριση της καινοτομίας τεχνολογίας στον εξοπλισμό ασφάλειας.

 

Το «χρυσό βραβείο δεξαμενών» της χημικής βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών της Κίνας έχει οργανωθεί για την πέμπτη έκδοση. Είναι το υψηλότερο βραβείο στη λογιστική βιομηχανία. Στοχεύει να αναγνωρίσει και να τιμήσει τις σημαντικές επιχειρήσεις και το κύριο πρόσωπο της βιομηχανίας που έχουν τις σημαντικές συνεισφορές στην καινοτόμο ανάπτυξη και τη συστηματική βελτίωση για ολόκληρη τη βιομηχανία. Υποστηρίζει για την πρόοδο βιομηχανίας από τα πρότυπα καθιέρωσης.

 

Σαν υψηλότερο βραβείο στην εγχώρια χημική βιομηχανία διοικητικών μεριμνών, το «χρυσό βραβείο δεξαμενών» είναι ένα σύμβολο της μεγάλης τιμής για τις χημικές επιχειρήσεις προσωπικού και βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών. Έχει ένα υψηλό πρότυπο για την επιλογή νικητών. Μόνο μια επιχείρηση που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της τάσης ανάπτυξης ασφάλειας της χημικής βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών, εμμένει «καινοτομία-προσανατολισμένος», «υπηρεσία με την καρδιά και η ψυχή», συνεχίζει να ακολουθεί τη τεχνολογική καινοτομία, να επιβάλει τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των χημικών διοικητικών μεριμνών, είναι είναι κατάλληλη να ικανοποιήσει τα κριτήρια επιλογής για το «χρυσό βραβείο δεξαμενών».