Ειδική έκθεση σχετικά με την αγορά του Περού αξόνων HJ

March 13, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ειδική έκθεση σχετικά με την αγορά του Περού αξόνων HJ

Ο άξονας Huajing είναι πάντα δεσμευμένος στην παροχή των ποιοτικών υπηρεσιών και των προϊόντων στη σφαιρική βιομηχανία διοικητικών μεριμνών. Στο Περού, οι άξονες Huajing έχουν ευνοηθεί και έχουν εμπιστευθεί από πολλούς χρήστες λόγω της άριστης ποιότητάς τους. Στην αγορά μερών πλαισίων ρυμουλκών του Περού, το εμπορικό σήμα Huajing έχει γίνει συνώνυμο με την ποιότητα. Στο νέο έτος, Huajing έχει συνεργαστεί με AUTOMUNDO, ένα από τα μεγαλύτερα μέσα αυτοκινητοβιομηχανίας στο Περού, και έχει απελευθερώσει τα πιό πρόσφατα βίντεο συνέντευξης προώθησης και πελατών του άξονα Huajing στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, Facebook και YouTube, έτσι ώστε περισσότεροι περουβιανοί επαγγελματίες βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών ξέρουν για το εμπορικό σήμα Huajing.

 

Το βίντεο εισήγαγε την ενσωματωμένη άνευ ραφής (ενός κομματιού) τεχνολογία αξόνων Huajing, πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής, και ακριβής διαδικασία ποιοτικής επιθεώρησης. Συγχρόνως, πήρε συνέντευξη από τον κ. Padilla, ο Διευθυντής επιχείρησης INMERO. Mr.Padilla μίλησε ιδιαίτερα για τους άξονες Huajing, λέγοντας ότι οι άξονες Huajing έχουν τη μακριά ζωή υπηρεσιών, την ελαφριά, χαμηλή συντήρηση, και την καλή υπηρεσία, η οποία κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν άνετα και το υπόλοιπο σίγουρες.

 

Ο υψηλός έπαινος των πελατών είναι ένα κίνητρο για όλα τα μέλη HJ. Στο νέο έτος, θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε υπόψη ότι η ποιότητα είναι η ζωή της επιχείρησης HJ, και συνεχίζει να δημιουργεί μια πέντε αστέρων ποιότητα, πέντε αστέρων εμπορικό σήμα αξόνων υπηρεσιών.

 

το https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3992850150738802&id=198948596795662&d=null&vh=e