Έκθεση Automechanika Σαγκάη 2020

March 13, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έκθεση Automechanika Σαγκάη 2020

Με το θέμα «μαζί χτίζουμε το μελλοντικό αυτόματο οικοσύστημα» στις 5 Δεκεμβρίου 2020, το Automechanika Σαγκάη το 2020 τερματίστηκε στο κέντρο εθνικών συνεδρίων και έκθεσης της Σαγκάη. Η έκθεση έχει έναν γενικό τομέα επίδειξης 280.000 τετραγωνικών μέτρων, που προσελκύουν περισσότερους από 3.000 εκθέτες από τη αυτοκινητοβιομηχανία. Η επίδειξη είναι δεσμευμένη να ερευνήσει τις νέες κατευθύνσεις και την ευκαιρία για την ανάπτυξη βιομηχανίας κάτω από τον αντίκτυπο της πανδημίας.

 

Επηρεασθε'ντες από τη σφαιρική πανδημία, πολλοί ξένοι πελάτες δεν ήταν ικανοί να ενώσουν την έκθεση, αποτελεσματικά ο αριθμός εκθετών εξαγωγής στα ξένα περίπτερα φέτος είχε μειωθεί. Σε Huajing ανησυχήσαμε για τους πελάτες μας που παλεύουν με την πανδημική κατάσταση και τους επιθυμούν για να υπερνικήσουν όλες τις δυσκολίες το συντομότερο δυνατό και να πιάσουν την τελική νίκη αυτού του παγκόσμιου πολέμου ενάντια στην πανδημία.

 

Παρά το περιορισμένο αριθμό των εκθετών, η περιοχή θαλάμων Huajing έχει προσελκύσει πολλούς εκθέτες που ενώνουν. Αγκαλιάζοντας το πνεύμα «προσανατολισμένος στους πελάτες και προσανατολισμένος στις υπηρεσίες», η ομάδα Huajing κατέδειξε πλήρως και διασκέδασε τον πελάτη με τον υψηλό ενθουσιασμό και την επαγγελματική γνώση τους. Ο ενθουσιασμός και το πάθος τους έχουν φέρει στον πελάτη την αξιοπρόσεκτες εμπειρία και την υπηρεσία.

 

Σε αυτήν την έκθεση, στόχος Huajing για την προώθηση και την επίδειξη προϊόντων περισσότερο από τις επιχειρησιακές διαπραγματεύσεις. Άξονας φρένων δίσκων σειράς υψηλών σημείων με την αναστολή αέρα και 300.000 συντήρηση-ελεύθερων τυμπάνων χιλιόμετρα αξόνων φρένων επιδείχθηκαν επί τόπου, Huajing είναι δεσμευμένο στην εξυπηρέτηση της αγοράς και των πελατών στη ύψιστη προτεραιότητα, και για να εξασφαλίσει ασφάλεια της βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών ρυμουλκών.

Η «ποιότητα συνέπειας, καλύτερη υπηρεσία για να ενισχύσει το αξιόπιστο εμπορικό σήμα» είναι έκδοση Huajing! Αν και η έκθεση της Σαγκάη Φρανκφούρτη έχει έρθει σε ένα επιτυχές τελείωμα, για το μέλλον, Huajing θα συνεχίσει τη συμβολή του στην ανάπτυξη της βιομηχανίας διοικητικών μεριμνών με τα πιό καινοτόμα προϊόντα και των υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών! Ευχόμαστε σε όλους τους συνέταιρους ένα ασφαλές ταξίδι στο δρόμο τους πίσω! Επιθυμούμε όλη την υπερπόντια υγεία παραμονής συνεργατών μας και η ευημερία στην πανδημική κατάσταση, ανυπομονεί να συλλέξει πάλι στην επόμενη έκθεση της Φρανκφούρτης!