Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd

  • Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες HJBRIDGE
Αριθμός Υπαλλήλων 800~1000
Ετήσιες πωλήσεις 100 Million-120Million
Ιδρύθηκε Έτος 2002
Εξαγωγή pc 50% - 60%

Εισαγωγή

Ενημέρωση επιχείρησης

 

Το Huajing που καθιερώνεται το 2002, είναι ένας από το μεγαλύτερο κατασκευαστή ανταλλακτικών ημιρυμουλκούμενων οχημάτων στην Ασία. Συντίθεται από Guangzhou Huajing μηχανών Co., ΕΠΕ και Guangdong Huajing κατασκευής την αυτόματη Co. κατασκευαστών ανταλλακτικών, ΕΠΕ, το οποίο καλύπτει έναν τομέα 400,000 τετραγωνικών μέτρων και έχει περισσότερο από 800 προσωπικό. Οι διαδικασίες παραγωγής περιλαμβάνουν το σφυρηλατημένο κομμάτι, τη ρίψη, τη συγκόλληση, την κατεργασία, τη σφράγιση, τη θερμική επεξεργασία, την καυτή εξώθηση, την ενδιάμεση συχνότητα, την επεξεργασία επιφάνειας, το σχέδιο φορμών και την κατασκευή κ.λπ. Με περισσότερο από 10 έτη ανάπτυξης και καινοτομία, Huajing έχει γίνει ηγέτης στη βιομηχανία της κατασκευής αξόνων ημιρυμουλκούμενων οχημάτων.

 

Το Huajing αφιερώνεται στην Ε&Α και την κατασκευή των ανταλλακτικών ημιρυμουλκούμενων οχημάτων, όπως το γερμανικό και αμερικανικό άξονα τύπων, τη μηχανική αναστολή, την αναστολή αέρα, την αναστολή βαγονέτων, το προσγειωμένος εργαλείο, κ.λπ. Η επιχείρηση έχει αυτήν την περίοδο την ικανότητα της μέγιστης ικανότητας παραγωγής 500,000 αξόνων, 150,000 αναστολές, 150,000 προσγειωμένος εργαλεία, 1.000.000 παπούτσια φρένων και 80,000 τόνοι που σφυρηλατούν τα μέρη, μπορούν να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς και να παρέχουν συνεχώς τα κατάλληλα προϊόντα και την ικανοποιητική υπηρεσία στα costumers.

 

Το Huajing εξοπλίζει τα σύγχρονα κτήρια εργοστασίων, με πάνω από 300 προηγμένου σύνολα εξοπλισμού παραγωγής, όπως CNC το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, CNC την αλέθοντας μηχανή, ρομπότ συγκόλλησης υψηλής ακρίβειας, τέσσερα πυροβόλα όπλα αυτόματος-που ενώνουν στενά τη γραμμή, την πλήρως αυτόματη γραμμή εξώθησης, την υδραυλική μηχανή Τύπου 40T-800T, την αυτόματη γραμμή σφυρηλατημένων κομματιών ρόλων, το ηλεκτρο υδραυλικό σφυρί σφυρηλατημένων κομματιών 125KJ, τον ηλεκτρικό Τύπο βιδών 1600T και τον προηγμένο εξοπλισμό κ.λπ. θερμικής επεξεργασίας. Η αυτοματοποίηση όλων αυτών των εξοπλισμών έχει φθάσει στο εσωτερικό κύριο επίπεδο. Όλα τα μέρη κλειδί υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον εξοπλισμό PLC σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για να εξασφαλίσουν σταθερή ποιότητα.

 

Το Huajing επιμένει ότι «το ταλέντο είναι η θεμελιώδης επιχειρησιακή επιβίωση», και HJ έχει μια ομάδα περισσότερου από 800 ταλαντούχου προσωπικού, στο οποίο άνω των 50% έχει τα διπλώματα κολλεγίων. Υπάρχουν περίπου 35 άνθρωποι στην επαγγελματική ομάδα Ε&Α και οι περισσότεροι από τους έχουν μέσα ή υψηλότερα σημαντικά προσόντα. Με την πλούσια εμπειρία, η ομάδα Ε&Α μπορεί να εξερευνήσει το νέο προϊόν αποτελεσματικά, να βελτιστοποιήσει επίσης το σχέδιο και να αναπτυχθεί ανά απαιτήσεις των custormer.

 

Οι απαιτήσεις Huajing στα ποιοτικά προϊόντα, και επιμένουν ότι «η ανταγωνιστικότητα έρχεται με την ποιότητα». Αυτήν την περίοδο, το QC τμήμα έχει φθάσει σε 40 ταλαντούχο προσωπικό, κάθε διαδικασία είναι κάτω από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο από την πρώτη ύλη τελειωμένος - προϊόντα, μετά από την αρχή «κανένα υλικό ατέλειας στην αποθήκη εμπορευμάτων και κάθε παραγωγή είναι κατάλληλη». Το Huajing στοχεύει να σιγουρευτεί ότι 100% των προϊόντων είναι μέχρι τα πρότυπα. Τώρα, HUAJING είναι κύριο του ανεξάρτητου εξεταστικού κέντρου, έρχεται με τη δοκιμή κούρασης, την αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού, τη μεταλλουργική ανάλυση και τη δοκιμή κ.λπ. 3 συντεταγμένων.

 

Βασική κλίμακα

 

Καθιερωμένος το 2002

Μέγεθος εργοστασίων: 400.000 S.M.

Υπάλληλος: 800 άνθρωποι

 

Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Ετήσια ικανότητα παραγωγής

 

Συνέλευση αξόνων: 300.000 μονάδες

Σύστημα αναστολής: 150.000 σύνολα

Προσγειωμένος εργαλείο: 150.000 σύνολα

Φρενάροντας παπούτσια: 1 εκατομμύριο σύνολα

Σφυρηλατημένα μέρη: 80.000 Τ

Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Ιστορία επιχείρησης

 

Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Συνολικά λειτουργία

- Δύο εσωτερικές εγκαταστάσεις και σημείο περισσότερων από 50 υπηρεσιών στην Κίνα.

- Δύο εγγραμμένες Oversea επιχειρήσεις για τις διαδικασίες: HUAJING ΡΩΣΙΑ, HUAJING ΙΝΔΊΑ

- Κέντρα λειτουργίας στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή & τη Νότια Αμερική που προωθούνται σύντομα.

 

Κίνα Guangzhou Huajing Machinery Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα